Rini e përjetshme në fytyrën tuaj. Provoni SYNOIA

WISHPro nga Synoia

Trajtime kozmetike për fytyrën dhe dekoltenë.

Pajisja Teknologjike

WISHpro ofron për sallonet e trajtimit të fytyrës një mundësi të re për katër lloje të ndyshme trajtimesh në shërbimet ekzistuese me një vlerë të vogël të investimit fillestar. Trajtimet që ofrohen nga kjo pajisje, japin rezultate të menjëhershme të cilat klientët i evidentojne që ne seancat e para të trajtimit. Trajtimet me Wish-pro.plus japin ndjesinë e një masazhi të fytyrës dhe në fund të tij klienti ndjen një lëkurë më të butë dhe të mëndafshtë, të shkëlqyer, të ushqyer, më rinore dhe të shëndetshme.

Pse SYNOIA?

service-alt

Teknologji

SYNOIA

E projektuar dhe e prodhuar në Izrael, nga kompani lider në fushën e trajtimeve kozmetike, pajisja revolucionare  përdor Teknologjinë e Infuzionit Magnetik

service-alt

Magjia Estetike

SYNOIA

WISHPro  është kaq e lehtë. E thjeshtë dhe kompakte, kjo pajisje është e vetmja pajisje profesionale pa tel (cordless) për trajtimin e lëkurës.

service-alt

Inovacion

SYNOIA

Synoia  zhvillon dhe prodhon pajisje të avancuara teknologjike në fushën e estetikës duke synuar tregun profesional të trajtimit estetik.

service-alt

Rezultate të dukshme

SYNOIA

Me rezultatet e menjëhershme çudibërëse në lëkurën e fytyrës në më pak se 15 ditë, me trajtimet e përballueshme që ofron Synoia.

Produktet SYNOIA?

Kokat e Trajtimit

 Kokat Teknologjike  përdorin dhe injektojnë dritë infrared të prodhuar nga llampa LED ose fototerapi që ripërtërin lëkurën e plakur në të treja shtresat/nivelet e saj.

WISHPro

 Pajisja  WISHPro është zhvillimi i fundit teknologjik për trajtimin e fytyrës dhe lëkurës tuaj në sallone profesionale.

Kapsulat e Trajtimit

Kapsulat  e Trajtimit janë projektuar që të injektohen dhe të kenë efekt me të gjitha llojet e lëkurës pavarësisht llojit të lëkurës apo gjeografisë së klientëve.


348

KLIENTE

34

PRODUKTE

42

TRAJTIME

24

PARTNERE


Trajtimet SYNOIA?

Trajtimet Relaksuese nga SYNOIA

Nese ju keni lëkurë të thatë dhe ju cahet shpesh, ndoshta keni zona që ju djeg lëkura apo keni infeksione te ndryshme?? Ne kemi trajtimet relaksuese të cilat do të trajtojnë problemet tuaja me rezultate të mahnitshme. Me një protokoll të butë dhe të kujdesshëm, trajtimi relaksues ndikon në shërimin e lëkures tuaj duke filluar nga thellësia e saj në drejtim të sipërfaqes. Duke përdorur Calendula oils, trajtimet tona sigurojnë një lëkurë që rezaton butësi dhe shkëlqim.

Trajtimet Rigjeneruese nga SYNOIA

PrimalHyal 300 është një acid hyaluronik i cili ndihmon për të rritur aftësinë mbrojtëse të lëkurës kundër bakterieve të rrezikshme ndërkohë që rigjallëron procesin e rigjenerimit të pjesëve të dëmtuara. Lëkura që është e dëmtuar ose e lodhur nga stresi mund të rivitalizohet komplet menjëherë duke përdorur trajtime të kombinuara të produkteve tona rigjeneruese. Duke ndikuar në nivelin molekular, formulat tona të patentuara, luftojne shenjat e plakjes në lëkurë duke filluar nga shenjat e rrudhave dhe deri tek hidratimi dhe shkëlqimi i saj.

Trajtimet Zbardhuese nga SYNOIA

Me kalimin e moshës, shenjat dhe njollat e shkaktuara nga mëlçia, njollat e shkaktuara nga dielli dhe probleme të tjera të ndryshme të lidhura me pigmentin bëhen të dallueshme dhe problematike. Ndërkohë që ju kërkoni të dukeni dhe ndjeheni bukur, trajtimet tona zbardhuese do ndihmojne t’ju japin ju zgjidhjen që kërkoni. Duke përdorur ekstrakte nga algat detare për të ngadalësuar prodhimin e melaninës, produktet Synoia për zbardhjen e lëkurës dhe heqjen e njollave, krijojnë një pamje të tonuar dhe të balancuar të lëkurës.

REGJISTROHU NE WORKSHOP-IN E RRADHES