Rini e përjetshme në fytyrën tuaj. Provoni SYNOIA

Kokat e Trajtimit të Teknologjisë së lartë

1.Kokat Teknogjike per Riperteritje

Nqs lëkura juaj ka nevojë për një trajtim energjitik, atëhere dhe
Kokat Teknologjike për Ripërtëritje, përdorin dhe injektojnë dritë infrared të
prodhuar nga llampa LED ose fototerapi që ripërtërin lëkurën e plakur në të
treja shtresat/nivelet e saj.

2.Kokat Teknologjike me Blu-Ray

Pastro/hiq lëkurën e keqe me Teknologjine Inovative me kokat me Blu Ray. Këto Koka të Wish-pro.plus përdorin dritën Blu për të trajtuar lëkurën e yndyrshme dhe problematike. Bakteriet e Aknes (P.Acne Bacteria), nuk mund të ekzistojnë në një mjedis me nivel të lartë oksigjeni.

3.Kokat teknologjike për Impulset Magnetike

Për klientët e apasionuar për trajtimin mikro-dermo-abrazion, teknologjia e Impulseve Magnetike e realizuar nga Kokat përkatëse, realizon një metodë unike me veprim të dyfishtë (double-action Method), e cila rrit qarkullimin e gjakut në zonën e trajtimit dhe shkatëron shtresat me qelizat e vdekura të lëkurës.

4.Kokat Teknologjike kundër plakjes (Anti-Aging)

Linja jonë më e fuqishme dhe e përsosur e që realizon heqjen e rrudhave nëpërmjet Teknologjisë Anti-Aging.Mikroenergjia e aplikuar nga pajisja në lëkurë, nxit prodhimin e Adenosine Triphosphate (ATP). ATP shkakton tërheqjen dhe relaksimin e muskujve duke i tonifikuar dhe masazhuar ata dhe si rezultat iu kthen atyre elasticitetin dhe fuqinë rinore.

Teknologjia e Infuzionit Magnetik

Linja me Infuzion

1.Kapsulat BTX

Ose siç quhet ndryshe BOTOX®, është një trajtim pa asnjë efekt anësor. Kapsulat BTX që Synoia prodhon në fabrikën e saj në Izrael, përmbajnë Argireline®, një material mbushës aminoacid i projektuar për një trajtim në sipërfaqe të lëkurës e cila imiton efektin e BOTOX®-it në lëkurë dhe pa krijuar efekte anësore.

2.Kapsulat me Kolagjen

Këto kapsula hidratuese dhe ushqyese janë të përbëra nga kolagjen me pastërti shumë të lartë që quhet MARI COLL . Ky kolagjen përmban një përbërje amino-acide shumë të veçantë e cila redukton irritimin nga agjentët sipërfaqësorë aktivë dhe parandalon dëmtimet e lëkurës nga trajtimet dhe mjediset agresive.

3.Kapsulat Hylauronike

Këto Kapsula Hylauronike përmbajnë Cristalhyal, që është njëri nga materialet më hidratuese . Duke vepruar si një “sfungjer molekular”, rrit shumë kapacitetin e lëkurës për të mbajtur ujin duke e mbajtur atë shumë të ushqyer dhe të shëndetshme. Ky infuzion stimulon sintetizimin/prodhimin e kollagjenit dhe elastinës.

Kapsulat për Trajtimin Inovativ

Linja Pro - Aktive me efekt të zgjatur

1.Kapsulat Zbardhuese të lëkurës

Kjo është një kapsulë shumë e fortë e cila e trajton lëkurën nëpërmjet dy përbërësve zbardhues aktivë për ta zbardhur por edhe për ta tonifikuar lëkurën. Këta përbërës – β-White dhe Sea Shine, janë ingredientë natyralë të prodhuar nga dy lloje alga deti me ngjyre kafe. Kombinimi midis tyre i këtyre omponentëve ndihmon për të ngadalësuar prodhimin e melaninës dhe për të fshirë njollat e lëkurës me shpejtësi.

2.Kapsulat Rigjeneruese

E formuluar për mbrojtjen e lëkurës dhe rigjenerimin e saj, kjo kapsulë kombinon përbërësit Cristalhyal dhe PrimalHyal 300, që janë acide hyaluronik të cilët ndihmojnë dhe mbrojnë lëkurën nga bakteret e dëmshme dhe ndihmojnë në procesin e rigjenerimit. Kapsulat Rigjeneruese duke stimuluar aftesinë mbrojtëse të lëkurës dhe imunitetin e saj dhe sigurojnë rigjenerimin e qelizave të dëmtuara dhe shërimin e tyre.

3.Kapsulat Energjeitike (Neo Energy)

Injektimi në lëkurë i kolagjenit dhe elastines pa gjilpëra dhe pa shpime, siguron një burim të bio-energjisë për qelizat e lëkurës. Kapsulat Energjetike reduktojne ndjeshëm dhe dukshem rrudhat ne fytyre dhe e mbajnë lëkurën të tendosur për 15 ditë duke i aktivizuar dhe energjizuar qelizat që ato të prodhojnë më shumë kolagjen dhe elastin. Këto kapsula përmbajne një burim të sigurt energjie (MG6P) të kombinuar me aminoacidet kryesore dhe bakër.

1.Kapsulat Anti Aging

Kjo është një kapsulë shumë e fortë e cila e trajton lëkurën nëpërmjet dy përbërësve zbardhues aktivë për ta zbardhur por edhe për ta tonifikuar lëkurën. Këta përbërës – β-White dhe Sea Shine, janë ingredientë natyralë të prodhuar nga dy lloje alga deti me ngjyre kafe. Kombinimi midis tyre i këtyre omponentëve ndihmon për të ngadalësuar prodhimin e melaninës dhe për të fshirë njollat e lëkurës me shpejtësi.

2.Kapsulat Rejuvination

Injektimi në lëkurë i kolagjenit dhe elastines pa gjilpëra dhe pa shpime, siguron një burim të bio-energjisë për qelizat e lëkurës. Kapsulat Energjetike reduktojne ndjeshëm dhe dukshem rrudhat ne fytyre dhe e mbajnë lëkurën të tendosur për 15 ditë duke i aktivizuar dhe energjizuar qelizat që ato të prodhojnë më shumë kolagjen dhe elastin. Këto kapsula përmbajne një burim të sigurt energjie (MG6P) të kombinuar me aminoacidet kryesore dhe bakër.

3.Kapsulat Calming Milk

E formuluar për mbrojtjen e lëkurës dhe rigjenerimin e saj, kjo kapsulë kombinon përbërësit Cristalhyal dhe PrimalHyal 300, që janë acide hyaluronik të cilët ndihmojnë dhe mbrojnë lëkurën nga bakteret e dëmshme dhe ndihmojnë në procesin e rigjenerimit. Kapsulat Rigjeneruese duke stimuluar aftesinë mbrojtëse të lëkurës dhe imunitetin e saj dhe sigurojnë rigjenerimin e qelizave të dëmtuara dhe shërimin e tyre.

4.Kapsulat Peel Exfoliator

Injektimi në lëkurë i kolagjenit dhe elastines pa gjilpëra dhe pa shpime, siguron një burim të bio-energjisë për qelizat e lëkurës. Kapsulat Energjetike reduktojne ndjeshëm dhe dukshem rrudhat ne fytyre dhe e mbajnë lëkurën të tendosur për 15 ditë duke i aktivizuar dhe energjizuar qelizat që ato të prodhojnë më shumë kolagjen dhe elastin. Këto kapsula përmbajne një burim të sigurt energjie (MG6P) të kombinuar me aminoacidet kryesore dhe bakër.

Krem APL

1.APL Kremi zbardhues për fytyrën

Për vazhdimin e trajtimit në shtëpi, ne kemi krijuar nje lloj të ri kremi me përqëndrim të lartë dhe pa perbërje vajore për trajtimin e fytyrës. Ky krem përmirëson ndjeshëm reduktimin e njollave të lëkurës dhe krijon një lëkurë shkëlqyese. Në përbërjen e tij përdoren të njëjtët komponente si ato të kapsulave APL zbardhuese, β-White dhe Alga detare.Ky krem realizon rezultate të pakrahasueshme për cdo lloj lëkure.

2.APL Krem Fytyrë Rigjenerues

Kremi Rigjenerues i Fytyrës është i kompozuar për të krijuar mbrojtjen e lëkurës dhe rigjenerimin e saj. Kremi është i bazuar në koncentimin e lartë të përbërësve Cristalhyal dhe PrimaHyal 300 që penetrojnë në lëkurë dhe mbushin rrudhat e saj. Formula unike e këtij kremi ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga bakteriet e dëmshme dhe ndikon në rigjenerimin e pjesëve të dëmtuara.

3.APL Kremi Energjetik për fytyrën

Një Impuls energjie për fytyrën, ky krem përmban përbërës natyralë dhe të sigurt që realizojnë bio-energjinë për qelizat e lëkurës. Kremi aktivizon dhe rigjeneron qelizat e plakura dhe i ndihmon në rritjen e prodhimit të kolagjenit dhe elastines. Ky krem përmban një burim energjie të aktivizuar në përmbajtjen e tij (MG6P) të kombinuar me aminoacidet esenciale dhe komponentë të bakrit.