Rini e përjetshme në fytyrën tuaj. Provoni SYNOIA

Atje ku Shkenca bashkohet me
Magjinë


E themeluar në vitin 2008 si pjesë e Grupit BDR në Izrael, Synoia Technologies LTD zhvillon dhe prodhon pajisje të avancuara teknologjike në fushën e estetikës duke synuar tregun profesional të trajtimit estetik. Teknologjia perfekte, patenta ndërkombetare si dhe mendimi inovativ e kanë shtyrë Synoian që të bëhet njëra nga kompanitë me një rritje shumë të shpejtë ne tregun botëror.
Më shumë se sa një zgjidhje teknologjike, Synoia ofron modele biznesi shumë të favorshme dhe adaptim të përshtatshem me kushtet ekzistuese të salloneve që i përdorin këto pajisjet. Kredoja jonë është që të ofrojmë inovacion estetik dhe zgjidhje të përshtatshme për të gjitha problemet e klienteve tanë duke paraqitur trajtime 100% të sigurta, plotësisht efektive dhe shumë të leverdisshme.
Synoya është e certifikuar me ISO 13485: 2003, ISO 9001: ISO 22716. Kualifikimi i punonjësve dhe kushtet e prodhimit të pajisjeve janë të standarteve më të larta botërore.

Revolucioni Estetik është Këtu!

Pajisja WISHpro është zhvillimi i fundit teknologjik për trajtimin e fytyrës dhe lëkurës tuaj në sallone profesionale. Një pajisje portabël që ofron trajtim të diferencuar të lëkurës nëpërmjet një teknologjie të avancuar për injektimin e serumit kozmetik në mënyrë të ndyshme nga metodat tradicionale:
– Pa trajtime dhe injektim me çpim
– Rezultate të dukshme të menjëherëshme
– Teknologji moderne unike.

TRAJTIMET QË OFRON SYNOIA

Me rezultatet e menjëhershme çudibërëse në lëkurën e fytyrës në më pak se 15 ditë, trajtimet e përballueshme që ofron Synoia janë të pakrahasueshme në industrinë e kozmetikës. Duke përfituar nga llojet e ndryshme të trajtimeve që ofrohen si dhe të kombinimeve të tyre, produktet tona i ndihmojnë klientët për të krijuar trajtimimin më t të mirë të mundshëm për kërkesat e tyre.

Trajtimet
Zbardhuese

Nqs ju keni lëkurë të thatë dhe ju cahet shpesh, ndoshta keni zona që ju djeg lëkura apo keni infeksione te ndryshme?? Ne kemi trajtimet relaksuese të cilat do të trajtojnë problemet tuaja me rezultate të mahnitshme. Me një protokoll të butë dhe të kujdesshëm, trajtimi relaksues ndikon në shërimin e lëkures tuaj duke filluar nga thellësia e saj në drejtim të sipërfaqes.

Trajtimet për lëkurën me yndyrë
dhe problematike

PrimalHyal 300 është një acid hyaluronik i cili ndihmon për të rritur aftësinë mbrojtëse të lëkurës kundër bakterieve të rrezikshme ndërkohë që rigjallëron procesin e rigjenerimit të pjesëve të dëmtuara.Duke ndikuar në nivelin molekular, formulat tona të patentuara, luftojne shenjat e plakjes në lëkurë duke filluar nga shenjat e rrudhave dhe deri tek hidratimi dhe shkëlqimi i saj. Një lëkurë e tonuar bukur dhe rinore.

Trajtimet Relaksuese

Nqs ju keni lëkurë të thatë dhe ju cahet shpesh, ndoshta keni zona që ju djeg lëkura apo keni infeksione te ndryshme?? Ne kemi trajtimet relaksuese të cilat do të trajtojnë problemet tuaja me rezultate të mahnitshme. Me një protokoll të butë dhe të kujdesshëm, trajtimi relaksues ndikon në shërimin e lëkures tuaj duke filluar nga thellësia e saj në drejtim të sipërfaqes. Duke përdorur Calendula oils, trajtimet tona sigurojnë një lëkurë që rezaton butësi dhe shkëlqim.

Trajtimet Rigjeneruese

PrimalHyal 300 është një acid hyaluronik i cili ndihmon për të rritur aftësinë mbrojtëse të lëkurës kundër bakterieve të rrezikshme ndërkohë që rigjallëron procesin e rigjenerimit të pjesëve të dëmtuara.Duke ndikuar në nivelin molekular, formulat tona të patentuara, luftojne shenjat e plakjes në lëkurë. Një lëkurë e tonuar bukur dhe rinore, është rezultati i dëshiruar që realizohet në mënyre të plotë dhe absolute nga Trajtimet Rigjeneruese të Synoia.

Trajtimet Ripërtëritëse

Ne të gjithë kërkojmë atë burim rinie që mund të jetë rezultati i arritur nga një lëkurë e trajtuar dhe e shëndetshme.Ne jemi të specializuar për ta bërë lëkurën tuaj më vibrante, më të shkëlqyer, më rezistente. Synoia e ka përgjigjen për këtë. . .!Trajtimet tona të specializuara dhe formulat e kombinimeve që ofrojmë, do t’ju bëjnë ju që të përjetoni një revolucion në ripërtëritjen e lëkurës suaj. Reduktimi i vijave dhe rrudhave do largojë shumë vite nga fytyra juaj.